Usluge Tonković Super bravar obrta

Rješavamo sve probleme s vašim bravama, projektiramo sustave zaključavanja i ugrađujemo brave

Hitne bravarske intervencije

HITNE INTERVENCIJE- OTVARANJA BRAVA 0-24 sata

Sigurno ste čuli za one situacije kad Vam ključ ostane s krive strane i više ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti Vaš sef. Ili pak izgubite ključ pa trebate promijeniti bravu. To su situacije s kojima su se mnogi od Vas zasigurno sreli. A koga zvati ako trebate novu bravu ili hitnu intervenciju kako bi isti dan ušli u kuću ili automobil. Rješenje se nalazi u samo jednoj riječi – bravar

TONKOVIĆ – super bravar specijalizirani servis za pružanje hitnih intervencija u vašem gradu nudi hitne bravarske usluge koje uključuju:
Otvaranje zalupljenih vrata stana ili kuće,
Otvaranje automobila kada ključ ostane unutar vozila,
Otvaranje stana uslijed gubitka ključa ili kvara brave,
Vađenje puknutih ključeva iz svih vrsta brava,
Sve naše usluge nudimo 24 sata na dan uz korištenje najsuvremenijih alata i opreme koje su jamstvo otvaranja brava bez oštećenja. Pozivom na naš broj telefona 098 737 615 Vaše probleme otklanjamo unutar 30 minuta od Vašeg poziva.

BRAVARSKE USLUGE

– otvarnje sefova, kasa i sigurnosnih ormara
– ugradnja hidrauličkih zatvarača na vrata
– promjena šifri na protuprovalnim vratima, sigurnosnim bravama i sefovima
– ugradnja i servisiranje elektromotornih i elektromehaničkih brava na drvena, metalna, ALU i PVC i protupožarna vrata
– ugradnja i servisiranje elektroprihvatnika na drvena, metalna, ALU i PVC ,       protuprovalna i protupožarna vrata
– ugradnja protuprovalnih brava i okova
– ugradnja kvaka na sve tipove vrata

IZRADA KLJUČEVA

U mogućnosti smo ponuditi izradu zaštićenih sigurnosnih ključeva koji su napravljeni u našem servisu za koje je potrebno predočenje sigurnosne kartice prilikom izrade novog ključa. Izradujemo ključeve renomiranog proizvodaca ASSA ABLOY koji je kljuceve izradio za naš servis.

IZRADA KODIRANIH AUTO KLJUČEVA

Svi automobili proizvedeni nakon 1995 godine imaju ključeve u kojima je ugrađen čip koji omogućuje paljenje vozila. Kod nekih vrsta ključeva nije potrebno doći sa vozilom već se ključevi jednostavno kopiraju sa postojećeg čipa ključa na čip novog ključa, a kod svih ostalih ključeva potrebno je doći sa vozilom jer uz kopiranje ključa potrebno je novi ključ prijaviti direktno na automobil. Za kopiranje ključeva koristimo najnoviju dijagnostičku opremu.
TONKOVIĆ – super bravar izrađuje kodirane ključeve i kartice za automobile i u slučajevima kada su svi ključevi izgubljeni. Za sve detalje oko izrade ključeva i cijene ključa nazovite nas na mobitel 098 737 615

IZRADA SIGURNOSNIH SISTEMA ZAKLJUČAVANJA

SUSTAV GENERALNOG KLJUČA
Koncept prilagođen organizacijskim potrebama (za industrijske objekte, zračne luke, bolnice, hotele, komunalna poduzeća) koji omogućuje korisnicima pristup u različite prostore unutar njihovog zahtjeva sa jednim ključem.
SUSTAV CENTRALNOG KLJUČA
Koncept prilagođen stambenim zgradama i naseljima gdje određen broj neovisnih korisnika upotrebljava zajedničke prostorije kao što su ulazi, spremišta za bicikle, sušione… Na zahtjev je moguće dodati ključ za održavanje zajedničkih prostorija, kao što su kotlovnice, strojarnice…
SUSTAV GLAVNOG KLJUČA
Sastavljen je od neograničenog broja pojedinih korisnika koji otključavaju svoj prostor i glavnog ključa, koji otključava sve prostore u sistemu. Takav kombinacijski princip omogućuje integraciju sistema u različite javne objekte kao što su škole, domovi zdravlja, bazeni, sportski objekti…

IZRADA DALJINSKIH UPRAVLJAČA ZA RAMPE I GARAŽNA VRATA

Kopiramo daljinske upravljace fiksnog i rotirajuceg koda. Kod fiksnog koda kopiranje na novi daljinski je vrlo jednostavno i on ce odmah raditi na vasim vratima, a kod rotirajuceg koda potrebno je taj isti daljinski prijaviti na centrali motora.

Back to top